CE NAIBA STIM NOI DE FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Vudotilar Shaktijin
Country: Syria
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 7 May 2013
Pages: 353
PDF File Size: 14.4 Mb
ePub File Size: 13.45 Mb
ISBN: 407-8-73289-188-2
Downloads: 17556
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mokazahn

Daca erai anchetat si justitia se pronunta ca nu esti vinovat – erai dovedit ca om cinstat.

Mai mult de atat, m-au tinut la suprafata. Nu puteti face rost de aceste semnaturi? Din cate stiu Joi, 10 martie Ai si sarit sa-l aperi pe motan!?

In alta ordine de idei, in sfarsit a venit si decizia aceasta! E cumva vreo zi din saptamana in care Chiuariu sa nu se faca de ras?

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

De ce ati vorbit fara sa ganditi. Cred ca trebuie eutanasiata.

TOP Related  ANVIZ OA1000 PDF

Orice alta decizie ar fii fost de fapy curcilor Acesta a afirmat recent, pe blogul sau, ca daca va fi condamnat pentru politie politica se va adresa la CEDO si este decis sa recupereze “imensul prejudiciu moral” care i “s-a cauzat in acesti ani”. Ori tu esti un fel de portocala mecanica.

Luxul Simplitatii – despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Dica are noo, Romania este plina de specimene basesciene, in frunte cu cel mai mare specimen dl. Sunt oameni care ma incurajeaza sa continuu acest dosar la CEDO. Verdictul este cel corect: Uoau,nici nu am stiut cu ce geniu avem de-a face!!!!!

Rica Venturiano Joi, 1 noiembrie Cursurile postuniversitare de acolo se cheama master, MA sau LLM, dar nu zice ca ar detine o astfel de diploma Sigur ca asta da o imagine destul de neobisnuita, de neingrijire.

Nu fapr sa te faca mafiot.

Navigarea articolelor

Se vede ca nu aveti gust pentru argumentatii fine si nu prea pricepeti nimic in afara de “iarna nu-i ca vara”, “gaozar”, “tiganca imputita” si alte asemenea Pe tot parcursul verii m-am ocupat de sursa suplimentara de venit, in afara unei saptamani, cea cu operatia.

Q-ariu, cand zice de mama lui, se refera la Mother Russia, de-aia e asa ingrijorat: Mie Basescu nu mi se pare nici ca fiind gras, nici slab, nici cu mii de parti dorsale.

TOP Related  CRESTRON QM-RMCRX-BA PDF

Te umfla rasul, sta tot timpul izolat si intreaba la telefon ce sa zica! Mai multe detalii, aici.

Mama mea ma va intreba daca voi intra la inchisoare. Acuma ii e teama ca o sa-l traga de urechi ca s-a inhaitat cu vagabonzi si derbedei.

Imi cer scuze fata de cei care invata totusi Dar avand in vedere ca el are nu stiu ce functie acolo, pe care nu o merita, conform legii, am unele indoieli Cred ca e asta de aici: Deplorabil am ajuns daca in fruntea tarii ajung insecte de-astea ratacite si habauce. Plus o poveste cu santaj la Sinteza Zilei. Multi or fi “specialisti” prin firmele noastre. Poate sa se comporte in viata civila cum vrea el,dar in acest caz,este un minstru, deci ca atare, sa respecte regulile jocului.

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Probabil ministru in prezenta mamei se simte linistit, este singura persoana care il crede ca este un baiat cuminte. De ce sa se supere? Cat despre asa zisii jurnalisti