CODURI CPV PDF

1. 2. 3, Coduri CPV sortate alfabetic dupa nume produs, Coduri CPV sortate crescator dupa numar. 4, (). 5. 6, Cod CPV, Română, English, Cod CPV. Coduri CPV – Codul Comun International Privind Achizitiile de Produse si Servicii (Common Procurement Vocabulary). Cauta produse si servicii in baza de date. Lucrari de constructii Lucrari de constructii de cladiri Lucrari de pregatire a santierului

Author: Mooguzil Daill
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 1 November 2006
Pages: 276
PDF File Size: 19.83 Mb
ePub File Size: 15.90 Mb
ISBN: 356-4-94848-957-9
Downloads: 65109
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Duzahn

Diurna in cuantum netaxabil se majoreaza de la Software salarii Soft salarii Program salarii Solutie salarii Aplicatie salarii. Haine sau ponchouri de protectie Protective coats or ponchos. Echipament de stingere a incendiilor Firefighting equipment. Indiferent de numarul de articole gasite la cautare vor fi afisate, in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut, doar primele Internul sau beneficiarul programului de internship are dreptul la o indemnizatie lunara neta de internship, din partea organizatiei gazda.

Alte servicii comunitare, sociale si personale Other community, social and personal services. Stimularea angajatorilor Legislatie economica Pentru a sus? Veste de siguranta Safety vests. Echipamente medicale, produse farmaceutice si produse de ingrijire personala Medical equipments, pharmaceuticals and personal care products.

Seminar organisation services () – CPV Codes –

Servicii de reparare si intretinere Repair and maintenance services. Imbracaminte de protectie impotriva agentilor nucleari si radiologici Nuclear and radiological protection clothing. RO la cele mai bune preturi Informatii: Servicii de transport cu exceptia transportului de deseuri Transport services excl.

TOP Related  JURNAL FORMULASI SEDIAAN SIRUP PDF

Echipament de politie Police equipment. Echipament de protectie impotriva agentilor nucleari, biologici, chimici codurl radiologici Nuclear, biological, chemical and radiological protection equipment. Curs valutar BNR actualizat zilnic. Echipament de radio, televiziune, comunicatii, telecomunicatii si articole conexe Radio, television, communication, telecommunication and related equipment.

Utilitati publice Public utilities.

Servicii de instalare cu exceptia programelor software Installation services except software. Vehicule militare si piese conexe Military vehicles and associated parts. Echipamente industriale Industrial machinery. Servicii de invatamant si formare profesionala Education and training services. Echipament de salvare si de urgenta Rescue and emergency equipment.

Produse de minerit, metale de baza si produse conexe Mining, basic metals and related products. Servicii de cercetare si de dezvoltare si servicii conexe de consultanta Research and development services and related consultancy services. Acestea sunt aplicabile din primul semestru al anuluiprin aprobarea Ordonan? Curs valutar codurj mobil. Bluze de protectie Protective frock.

Coduri CPV – Wikipedia

Servicii de transport anexe si conexe; servicii de agentii de turism Supporting and auxiliary transport services; travel agencies services. Codul CPV stabileste un singur sistem de clasificare pentru achizitiile publice cu scopul de a standardiza referintele utilizate de autoritatile si entitatile contractante pentru a descrie cosuri contractelor de achizitii publice. Sisteme electronice militare Military electronic systems. Utilaje pentru minerit, cariere de piatra si constructii Machinery for mining, quarrying, construction equipment.

Echipament de siguranta pentru un anumit amplasament Site-safety equipment. Imbracaminte de protectie impotriva agentilor biologici si chimici Garments for biological or chemical protection. Utilizati functia de cautare in baza de date: Echipament de urgenta si de siguranta Emergency and security equipment.

TOP Related  CATHERINE COULTER THE HEIRESS BRIDE PDF

Echipament de siguranta nucleara Nuclear safety equipment. Echipamente de laborator, optice si de precizie cu exceptia ochelarilor Laboratory, optical and precision equipments excl. Instalatii de siguranta Safety installations. Masini, aparate, echipamente si consumabile electrice; iluminat Electrical machinery, apparatus, equipment and consumables; lighting.

Coduri CPV

Imprimate si produse conexe Printed matter and related products. Instrumente muzicale, articole sportive, jocuri, jucarii, obiecte de artizanat, obiecte de arta si accesorii Musical instruments, sport goods, games, toys, handicraft, art materials and accessories. Aeronave militare, proiectile si nave spatiale Military aircrafts, missiles and spacecrafts. Servicii de recreere, culturale si sportive Recreational, cultural and sporting services.

Fiscalitatea veniturilor din drepturi de proprietate intelectuala a fost reglementata prin Coduei de urgenta nr. Aveti la dispozitie doua metode pentru a identifica un cod CPV: Echipament de securitate, de lupta impotriva incendiilor, de politie si de aparare Security, fire-fighting, police and defence equipment.

Servicii hoteliere, de restaurant si de vanzare cu amanuntul Hotel, restaurant and retail trade services. Veste reflectorizante Reflective vests. Imbracaminte de protectie si de securitate Protective and safety clothing. Imbracaminte, incaltaminte, articole de voiaj si accesorii Clothing, footwear, luggage articles and accessories.