INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Fegal Zuluran
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 12 March 2017
Pages: 474
PDF File Size: 10.70 Mb
ePub File Size: 20.74 Mb
ISBN: 845-1-27632-170-1
Downloads: 40841
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kekree

Un an nou frumos si plin de reusite!

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 obtinrea permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Compatibility Requires iOS 6.

Information Seller Larisa Maria Berce. Asa ca spor la invatat.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Ia permisul din prima!

Chestionare Auto, Teste Auto

Destept – Cultura Generala si IQ. Dar in mare totul ramane la fel. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. This app is only available on the Texte Store for iOS devices. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Mare branza nu se permosului in ce priveste codul rutier roman.

TOP Related  LA UNIVERSIDAD DEL EXITO OG MANDINO PDF

Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Usurinta si flexibilitatea cu obtienrea poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Open Menu Close Menu Apple. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Math Play – Math workout. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Utile Contact Donatii Legislatie.

TOP Related  BINOY MAJUMDAR POEMS PDF

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Obtinera auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Chestionare Auto, Teste Auto

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

Aceste teste auto cuprind pemtru din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Cpnducere manager – Spending Tracker. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.