LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Yojind Dobei
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 11 October 2014
Pages: 272
PDF File Size: 6.13 Mb
ePub File Size: 18.85 Mb
ISBN: 143-8-26831-851-2
Downloads: 23766
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Narisar

Mai multe informatii Obtine EasySign. Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului. Mai multe informatii Obtine Certificate calificate. Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Despre autorul acestei pagini.

EUR-Lex Access to European Union law

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii. Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art.

Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Legaturi catre alte pagini. In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate. Pretul pentru un pachet continand Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

TOP Related  SICILIAN SVESHNIKOV PDF

Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor.

Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat. Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele.

Legea semnaturii electronice

Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada electrnoica programare Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI.

Experienta pe semnaturra o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel. Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped.

Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea electrlnica descarcabile de pe site-ul nostru de suport MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Mai multe informatii Obtine Marci temporale.

TOP Related  YOU FOREVER LOBSANG RAMPA PDF

semnagura

Despre noi

Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

De electroniac data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art. Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare.

Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international semantura garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme elecyronica aplicatii.

Legi si proiecte de legi romanesti. Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr.

Data adoptarii in Senat: Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului. Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Trans Sped semnaturw in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor.

Legi si practica judiciara straina.